Renovering af hus i alle størrelser

​Renovering af hus er en de investeringer, man ikke kan fravælge, hvis man bor i et ældre hus. Vores tømrer har speciale i restaurering af huse og bygninger i alle størrelser, og vi kører særligt i Kværndrup, Faaborg og Ringe, da det er her, vores primære kunder er bosat.

Vi tilbyder også at udføre reparationer på fredede og bevaringsværdige bygninger ved at reparere skaderne på ydersiderne og indersiden, så har du en privat bolig eller en aldrende bygning, der kunne have gavn af en grundig renovering fra kælder til tag, er vi parate til at hjælpe med renovering af hus.

Gennemgribende renovering af hus i høj kvalitet

Der kan være mange grunde til at foretage en gennemgribende renovering af et hus. Typisk skyldes behovet, at huset er gammelt og medtaget, og at det ikke længere er i stand til at holde på varmen på grund af utætheder. 

Her kan vi renovere alt fra facader og vægge til isolering af indervægge og efterisolering af taget.

Kvaliteten af renoveringen er helt afgørende for husets evne til at holde tæt. Det kan betyde spildte varmepenge, hvis ikke huset er i en tilstrækkelig forfatning. 

Det kan spare dig for penge på både kort og lang sigt, hvis du får din bolig renoveret der, hvor der er behov for det. Lad os stå for projektet hvis du ønsker grundig renovering af hus.

Få et uforpligtende tilbud

Er det ved at være på tide med en renovering af dit hus, kan du kontakte os for at aftale en tid til et uforpligtende møde, hvor vi kan se på dine muligheder samt give et tilbud på opgaven. Kontakt os på telefon 62 27 13 30 eller på andersen-vest@mail.tele.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.​​

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen herunder med evt. spørgsmål.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt