Montering af vinduer i høj kvalitet

Hos Bjarne Andersens Tømrer- & Snedkerforretning i Kværndrup tilbyder vi montering af vinduer i høj kvalitet til private og erhverv i området omkring Faaborg og Ringe. Vi leverer og udskifter med færdige elementer fra Danmarks førende fabrikanter, så du får den optimale løsning.

Ønsker du nye vinduer på grund af renovering, eller har du særlige krav til isolering, tilbyder vi levering og montering af vinduer fra kælder til kvist fra en lang række kendte producenter - og altid med et stort udvalg af nye døre. Kontakt os for at høre mere om dine muligheder for udskiftning og montering af vinduer.

Grundig og effektiv montering af vinduer og døre

Ved vinduesudskiftning er det vigtigt for vinduernes evne til at holde på varmen, at monteringen bliver udført korrekt. Vi har mange års erfaring i branchen, og gennem årene har vi hjulpet massevis af private boligejere med montering af vinduer og døre. 

Vi tilbyder således en bred vifte af muligheder.​ Har du et ønske om at få energibesparende vinduer, der er godt isoleret, rådgiver vi gerne om valg af materialer og vedligeholdelse. Vælg os til at udføre din opgave, hvis du vil være sikker på, at kvaliteten af håndværket er helt i top.

Kontakt os for et godt tilbud på døre og vinduer

Vil du have et godt og uforpligtende tilbud på montering af vinduer i din bolig eller virksomhed, er du velkommen til at tage kontakte til os for at aftale nærmere og høre mere om priserne.

Kontakt os på telefon 62 27 13 30 eller på andersen-vest@mail.tele.dk, så hjælper vi dig med at finde den rette løsning til dine behov.​

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen herunder med evt. spørgsmål.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt