Bindingsværk opføres af kvalitetsmaterialer

​Hos Bjarne Andersens Tømrer- & Snedkerforretning i Kværndrup tilbyder vi bindingsværk til kommende boligejere i Faaborg og Ringe, der har ønske om at få opført bindingsværket i gammeldags stil. Vi anvender kvalitetsmaterialer, så det bliver et stabilt og holdbart hus på lige fod med konventionelle byggerier.

Yderligere tilbyder vi også renovering af bindingsværk. Bor du i et gammelt bindingsværk, der trænger til en kærlig hånd, har vi mange års erfaring med denne type huse i alle aldre, og vi kan derfor renovere det fra kælder til kvist.

Få et nyt hus i gammeldags stil med bindingsværk

Selvom bindingsværk er en gammel måde at bygge et hus på, giver det et flot, landligt og rustikt udseende, hvilket er noget, som en del efterspørger. Har du planer om at bygge nyt hus, kan vi være behjælpelige med huse i alle størrelser.

​Vi er et kvalitetsbevidst byggefirma, der har brede kompetencer, og vi bestræber os altid på at levere et flot slutresultat. Tag os derfor med på råd, hvis du ønsker professionel vejledning, mens du overvejer, om et bindingsværk er noget for dig.

Kontakt os for nærmere aftale

Vil du høre mere om bindingsværk, materialer, holdbarhed, vedligeholdelse og meget andet, er du meget velkommen til at kontakte os ganske uforpligtende. Vi kan kontaktes på telefon 62 27 13 30 eller på andersen-vest@mail.tele.dk.​

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen herunder med evt. spørgsmål.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt